Historische wandeling in Haarlo

Op zaterdag 22 april en zondag 23 april kunt u, onder leiding van een gids, een wandeling maken langs monumenten en historische plaatsen rond Haarlo. Het startpunt is het Kulturhus ’t Stieltjen, Wolinkweg 12 in Haarlo. De wandeling duurt ongeveer een uur. De begeleide wandelingen worden gehouden tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Deelname is gratis.

De wandeling voert u langs monumenten en historische plekken in het buitengebied van Haarlo. De wandeling is gemaakt door de plaatselijke commissie van de kerk (Kluntjespot). Onderdeel van de wandeling is dan ook een bezichtiging van dit kerkje, dat tevens de status heeft van Rijksmonument. Van deze wandeling verschijnt een brochure met informatie. De brochures zijn verkrijgbaar bij campings in Haarlo, Kulturhus ’t Stieltjen, HCR Prinsen en de toeristische informatiepunten in de regio. Op de gemelde data heeft u echter de primeur.

Tevens is er beide middagen van 13.00 uur – 17.00 uur een expositie onder de titel “Eigen Stijl” van aankomende kunstenaars uit de regio. Dit alles is ook in Kulturhus ’t Stieltjen, waar u ook consumpties kunt verkrijgen.