Kindcentrum ’t Zunneke

Op een fantastische lokatie in Haarlo, in het hart van Berkelland, ligt kindcentrum ’t Zunneke. In het Kulturhus ’t Stieltjen krijgen kinderen de juiste aandacht die ze nodig hebben voor hun ontwikkeling. Kinderen krijgen bij ons figuurlijk, maar ook letterlijk de ruimte. Met een mooie binnenruimte en vele buiten speelmogelijkheden kunnen we kinderen laten genieten van onze 5 zonnestralen. 5 zonnestralen die we hanteren als het gaat om de opvang van kinderen. 5 zonnestralen waarin we ons ambitieniveau hebben vastgelegd voor onze grootste zorg: uw kind.

Onze 5 zonnestralen:
1 ’t Zunneke: Wij zorgen ervoor dat de kinderen het naar hun zin hebben bij ons en dat zij dagelijks met een plezierig gevoel op hun verblijf bij ons terug kijken.
2 Samen en alleen: Wij gebruiken de groepsdynamiek om kinderen uit te dagen en zorgen er tegelijkertijd voor dat wij ieder individueel kind echt leren kennen.
3 Geborgenheid en veiligheid: Wij zorgen er voor dat de kinderen zich emotioneel veilig, gerespecteerd, gewaardeerd en geaccepteerd voelen bij ons.
4 Ontwikkeling naar zelfstandigheid: Wij motiveren en stimuleren de kinderen om hun persoonlijke en sociale kwaliteiten op hun eigen unieke wijze, in hun eigen unieke tempo, te ontwikkelen.
5 Normen en waarden: Wij stellen de kinderen in de gelegenheid zich normen en waarden, de cultuur van onze samenleving, eigen te maken.

Openingstijden
Kindcentrum ’t Zunneke is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.45 uur tot 18.00 uur. Vervroegde opvang is mogelijk vanaf 7.15 uur.

Meer weten?
Kijk dan eens op onze website: zunneke-haarlo.nl